Loading... Loading...

ABOUT US

Reforma interior de vivienda en Badalona. FFWD

FFWD Arquitectes

Arquitectura, Interiorisme & Disseny a Barcelona

PERFIL

FFWD es va fundar per Laia Guardiola Raventós i David Benito Cortázar. Es van conèixer l’any 1999 a la ETSAB (Escola Tecnica Superior d’Arquitectura de Barcelona) i des de l’any 2002 han treballat de manera conjunta.

Són un equip d’arquitectes interessats en tot tipus de disciplines relacionades amb la creació i l’espai.

Des de la seva creació, FFWD ha participat en nombrosos concursos nacionals i internacionals d’arquitectura i disseny. La seva tasca professional ha obtingut diversos reconeixements al llarg de la seva trajectòria

FILOSOFIA

A FFWD entenem l’arquitectura i el disseny com una activitat multidisciplinar on molt factors han de ser presos en consideració. La joventut i l’energia del nostre equip ens permet abordar projectes de tot tipus i escales. Un alt grau d’autoexigència, i un compromís constant amb la investigació i la recerca, fan de les nostres propostes una opció compromesa amb l’avantguarda del disseny i les necessitats del client.

Cada projecte parteix d’un estudi acurat de les necessitats del client i dels condicionants del emplaçament. A partir d’aquesta primera aproximació partim per a la configuració de la proposta. Fugim del formalisme com a element generador i defensem que les idees i les necessitats han de ser les que configurin la geometries.

Defensem una racionalitat flexible que ens permeti adoptar solucions adequades a cada cas amb frescura i originalitat.

TEAM