Loading... Loading...

Apartaments C13

La reforma d’aquests dos apartaments del casc antic de Badalona, s’afronta des del respecte a la configuració existent de l’edifici, i amb la voluntat de aprofitar al màxim els espais resultants. Sense afectar l’estructura de l’edifici, les estances s’organitzen en els espais existents de la forma més funcional possible.
En planta baixa, l’habitatge s’articula al voltant del pati interior, que s’amplia amb l’enderroc de part del cobert posterior.


La reforma de estos apartamentos en el casco antiguo de Badalona, se plantea con total respeto a la configuración existente del edificio, y con la voluntad de aprovechar al máximo los espacios resultantes. Sin afectar a la estructura del edificio, las piezas se organizan de la forma más funcional posible.
En planta baja, la vivienda se articula alrededor del patio interior, que se amplía con el derribo de parte del pabellón posterior.


These two apartments refurbishment in the heart of Badalona old center, is projected with total respect for the existing building configuration, and with the will of get the maximum space quality of the resulting spaces. Without modifying building structure, pieces are arranged with the most functional way possible.
At the lower level, house is set around the inner court, which has been expanded from its original size with the pull down of part of it.


LA FINCA ABANS DE LA REHABILITACIÓ:

 

Partició i reforma de dos apartaments de lloguer

Localització

Carrer Cadis, Badalona.

Projecte

Novembre a Febrer 2009

Obra

Maig a Octubre 2010

Equip

Laia Guardiola Raventós
David Benito Cortázar

enjoyed it? Share it

Facebook

Twitter

Google+

Pinterest