Loading... Loading...

Estil de futur

Programa Entre Línies, 17 Oct 2005. Televisió de Catalunya

Tenir idees i vendre-les no és fàcil. La competència fa que la majoria de joves dissenyadors catalans s’hagin d’espavilar per tirar endavant els seus projectes i captar l’atenció dels potencials clients. El secret de l’èxit sol estar en la innovació i la utilitat.
Un equip del programa ha conegut la Laia i en David, una parella jove de dissenyadors que treballen junts i que han començat a recollir el fruit del seu esforç. Els hem seguit fins a Londres a recollir un premi de disseny europeu per un projecte que integra un lavabo dins de l’habitació. Ja fa un parell d’anys que es presenten a diferents concursos i ho combinen amb els estudis.

Un reportatge d’Ariadna Moner i Anna Viñas.

Entre Línies, 17 Oct 2005. Televisió de Catalunya

Tener ideas y venderlas no es fàcil. La competencia hace que la mayoria de jovenes diseñadores catalanes se tengan que espavilar para llevar a cabo sus proyectos, y captar la atención de los potenciales clientes. El secreto del éxito suele estar en la innovación y la utilidad.
Un equipo del programa ha conocido a Laia y David, una pareja de jovenes diseñadores que trabajan juntos y que han comenzado a recoger el fruto de su esfuerzo. Los hemos seguido hasta Londres a recoger un premio de diseño europeo por un proyecto que integra un lavabo dentro de la habitación. Ya hace varios años que se presentan a concursos y lo combinan con los estudios.

Un reportaje de Ariadna Moner y Anna Viñas.

Entre Línies TV Program, 17 Oct 2005. Televisió de Catalunya

To have ideas and to sell them is not easy. Competition makes most of the young Catalan designers to hurry up to carry on their projects and to focus potential customers attention. Secret uses to be in innovation and utility.
A program unit has meet Laia and David, a young designers couple who work together and who have started to see the results of their work. We have followed them to London to get an european design award for a project of a bathroom which makes up bathroom into bedroom. From few years ago they take part in several competitions while they finish their studies.

By d’Ariadna Moner i Anna Viñas.

enjoyed it? Share it

Facebook

Twitter

Google+

Pinterest