Loading... Loading...

Exposició Premis Habitàcola 2007

Després d’anys de centrar-se sobre els nous models d’habitatge, els premis Habitàcola fan un gir temàtic i s’orienten cap a l’àmbit public. En aquesta edició, es planteja la reflexió sobre un lavabo situat en l’espai public: WC-city. Després de tenir una gran acollida i participació, el FAD innagura una exposició amb les propostes més interessants.

Al igual que la temàtica proposada pel concurs, volem crear un espai obert i diàfan on es puguin trobar petits racons d’intimitat per a coneixer els projectes exposats. El muntatge de la exposició té la voluntat d’aconseguir que cada visitant pugui gaudir d’un petit moment de reflexió i tranquilitat davant de cada una de les propostes.

Formant una gran figura aillada al mig de la sala del Convent dels Angels, els projectes han de ser mirats de manera individual. La geometria del muntatge, crea un ambit recollit per a cada element exposat. El punt central de l’exposició correspon als dos projectes guanyadors, on un banc permet que siguin observats d’una manera més calmada.


Después de años centrandose sobre los nuevos modelos de vivienda, los premios Habitácola dan un giro temático y se orientan hacia el ámbito público. En esta edición, se plantea la reflexión sobre el lavabo en el espacio público: WC City. Después de tener una gran acogida y participación, el FAD inaugura una exposición con las propuestas más interesantes.

Al igual que la temática propuesta para el concurso, queremos crear un espacio abierto y diáfano en él que se puedan encontrar pequeños rincones de intimidad donde conocer los proyectos expuestos. El montaje de la exposición tiene la voluntad de conseguir que cada visitante pueda disfrutar de un pequeño momento de reflexión ante cada una de las propuestas.

Formando una gran figura aislada en el centro de la sala del Convent dels Angels, los proyectos deben ser mirados de manera individual. La geometría del montaje crea un ámbito recogido para cada elemento expuesto. El punto central de la exposición corresponde a los dos proyectos ganadores, donde un banco permite que sean observados más calmadamente.


After years focusing on new housing typologies, Habitacola Awards changed their target to focus over public enviroment. In this edition, the briefing was the toilet in a urban space: WC City. After having lots of entries, FAD inaugurates an exhibition with the most interesting proposals received.

With the same idea than the competition briefing, we wanted to create an open and diaphanous space where to find small places appart where people can know exhibited proposals. The installation has the purpose to attain that each visitor can enjoy a quiet reflection moment in front of each one of the projects.

With a great isolated object in the center of the Convent dels Angels space, projects must be seen individually. The installation geometry creates a close enviroment for each exhibited element. The main point in the exhibition belongs to the two competion winners, where a bench allows them to be observed with calm.

Disseny de l’exposició dels Premis Habitacola’07: WC-City.

Localització

Convent dels Angels (FAD). Barcelona.

Promotor

Arquinfad. Foment de les Arts Decoratives.

Projecte

Març a Abril 2007

enjoyed it? Share it

Facebook

Twitter

Google+

Pinterest