Loading... Loading...

H3M Hairdressing

La perruqueria H3M ofereix als seus usuaris un àmpli ventall de serveis: estilisme, tractaments, assessorament sobre productes i biblioteca de tendències.
Aquestes necessitats fan que el projecte plantegi quelcom més que un simple saló de perruqueria. Un espai que doni resposta a aquesta varietat d’usos d’una manera fluida i unitària. Aprofitant la configuració fragmentada del propi local, els usos s’organitzen segons el procés de treball del saló.

A la part posterior trobem la zona de rentat i tractaments de bellesa. A l’àmbit anterior hi ha la biblioteca de tendències i la zona d’espera. En primer terme des de la plaça trobem l’espai principal, que es on es duu a terme l’assesorament estilístic, i l’exposició de productes. Una de les estanteries d’exposició forma l’aparador, que es planteja com una finestra al carrer, per tal que des de fora es pugui veure el millor producte que ofereix H3M: la seva manera de treballar.


La peluquería H3M ofrece a sus usuarios un ámplio abanico de servicios: estilismo, tratamientos, asesoramiento sobre productos y biblioteca de tendencias.
Estas necesidades hacen que el proyecto plantee algo más que un simple salón de peluquería. Un espacio que de respuesta a esta variedad de usos de manera fluida y unitaria. Aprovechando la configuración del propio local, los usos se organizan según el proceso de trabajo del salón.

En la parte posterior encontramos la zona de lavado y tratamientos de belleza. En el ámbito anterior se encuentra la biblioteca de tendencias y la zona de espera. En primer término des de la plaza encontramos el espacio principal, donde se lleva a cabo el asesoramiento estilístico y la exposición de productos. Una de las estanterias de exposición forma el aparador, que se plantea como una ventana, desde donde se puede ver el mejor producto de H3M: su manera de trabajar.


H3M Hairdressing offers to its users a wide range of services: stylism, beauty treatments, products consulting, and a tendance bibliotheque.
These necessities made project to propose something more than a simple hairdressing room. A new space that answers to all that kind of uses in a fluid and unitary way. Due to the fragmented site configuration, uses are organized following the hairdressing work process.

In the rear part there is the washing area, and the beauty treatments dressing table. In the previous space, there is the tendance bibliotheque and the waiting room. In the first position from the street we find the main zone, where stylistic consulting and products exhibition take place. One of the exhibition shelves gives rise to the shop window, that is understood as a frame that allows people from the street to see H3M best product: the way they work.

EL LOCAL ABANS DE LA REFORMA

enjoyed it? Share it

Facebook

Twitter

Google+

Pinterest

Projecte d'interiorisme de la peluqueria H3M

Localització

Plaça Sagrada Familia, Barcelona

Projecte

Abril a Juliol 2007

Obra

Agost 2007