Loading... Loading...

Octopus

OCTOPUS parteix de la observació de l’ordre geométric subjacent a la natura, de les formes i colors que adopten els éssers vius, fruit d’un continu perfeccionament, de una evolució d’un rigor i ordre absolut.
Es pretén conjugar la sensualitat de les formes corbes amb una estética moderna y funcional, creant així una síntesi, un contrast entre suavitat i duresa, calidesa i fred, entre Pop-Art i minimalisme.

OCTOPUS és una làmina de PVC texturitzada amb motius geométrics i orgànics. Un element flexible i tou que combinat amb diversos elements permet ccear una série de peces de mobiliari per exterior.
La superfície està coberta de petits cilindres flexibles de PVC, de diferents diàmetres, que s’organitzen segons un patró geométric octogonal. Aquest patró es repeteix i combina, donant lloc a un estampat variable i infinit.

OCTOPUS parte de la observación del orden geométrico subyacente en la naturaleza, de las formas y colores que adoptan los seres vivos, fruto de un continuo perfeccionamiento, de una evolución de un rigor y orden absoluto.
Se pretende conjugar la sensualidad de las formas curvas, con una estética moderna y funcional, creando así una síntesis, un contraste entre suavidad y dureza, calidez y frío, entre pop-art y minimalismo.

OCTOPUS es una lámina de PVC texturizada con motivos geométricos y orgánicos. Un elemento flexible y blando que combinado con varios elementos permite crear una serie de piezas de mobiliario para exterior.
La superficie está cubierta de pequeños cilindros flexibles de PVC, de distintos diámetros, que se organizan siguiendo un patrón geométrico octogonal. Este patrón se repite y combina, dando lugar a un estampado variable e infinito.

OCTOPUS comes from the observation of nature’s geometric order, of shapes and colours of the living beings, that are the result of a countinous evolution of the species. They answer an absolute order.
We wanted to mix sensuality of rounded shapes and a modern and functional image, obtaining a synthesis between smothness and hardness, warm and cold, Pop Art and minimalism.

OCTOPUS is a geometric and organic texturized PVC sheet. It is a flexible and soft sheet that can be combined with different elements to create exterior furniture objects.
Its surface is covered by small soft PVC cilinders with different sizes, that are ordered following a geometric octogonal pattern. That pattern is repeated and combined giving an infinite sequence.

enjoyed it? Share it

Facebook

Twitter

Google+

Pinterest

2n premi en el I Concurs de Disseny de Mobiliari Exterior organitzat per l’empresa Gandia Blasco

Concurs

I Concurs de Disseny de Mobiliari Exterior

Any

2006

Organitzador

Gandia Blasco