Loading... Loading...

FFWD

Reforma interior de vivienda en Badalona. FFWD

FFWD Arquitectes

Fancy, Fitted and Well Designed

PERFIL

FFWD es va fundar per Laia Guardiola Raventós i David Benito Cortázar.

Es van conèixer l’any 1999 a la ETSAB (Escola Tecnica Superior d’Arquitectura de Barcelona) i des de l’any 2002 han treballat de manera conjunta. Actualment lideren un equip d’arquitectes i interioristes que treballen en tot tipus de projectes relacionats amb el disseny d’espais.

FFWD ha obtingut diversos reconeixements al llarg de la seva trajectòria en forma de premis i publicacions de les seves obres realitzades.

FILOSOFIA

A FFWD entenem l’arquitectura i el disseny com una activitat on molts factors han de ser presos en consideració. La joventut i energia del nostre equip ens permet abordar projectes de tot tipus i escales. Un alt grau d’autoexigència, i compromís amb els resultats, fan de les nostres propostes una opció equilibrada entre l’avantguarda del disseny i les necessitats del client.

Cada projecte parteix d’un estudi acurat de les necessitats del client i dels condicionants del lloc. A partir d’aquesta primera aproximació es va generant el projecte. Fugim del formalisme com a element generador i defensem que les idees i les necessitats han de ser les que configurin la geometries.

Premis i Reconeixements

EQUIP