Loading... Loading...

Crack Sports Club

Reforma i ampliació de gimnàs

La sala de gimnàs del Crack Sports Club tenia la oportunitat d’expandir-se gracies a un espai adjacent a les seves instal·lacions que havia quedat desocupat. Era la oportunitat ideal per completar la planta semicircular de l’edifici amb una sala molt més espaiosa i que garantís als usuaris el suficient espai lliure per a poder dur a terme la seva activitat esportiva de forma segura.
Els objectius del projecte eren ampliar la zona de màquines amb una reestructuració organitzativa de les diferents àrees i la creació d’una nova sala d’spinning en una nova ubicació dins la zona d’ampliació. Aquests nova sala havia de generar una experiència immersiva per a les classes dirigides que organitza el centre, esdevenint un nou punt d’interès dins l’oferta d’activitats del Crack.
S’adopta l’emblema de la fletxa com a recurs visual del projecte, ja que implica moviment i superació. Aquest element gràfic s’estén a les solucions d’acabat del projecte, mitjançant textures, aplicacions viníliques i elements d’il·luminació. La paret circular que delimita l’espai es tracta amb el color corporatiu i es texturitza mitjançant l’ús de pintures amb diferents acabats.
La sala d’spinning es situa en un dels extrems de l’espai. El seu tancament vidriat es tracta amb la idea de continuïtat respecte a la paret corbada que caracteritza el gimnàs. Una instal·lació lumínica suspesa del sostre marcarà el ritme en les sessions dirigides mitjançant canvis de color segons la intensitat requerida a cada moment i pautarà un moviment simbòlic dels ciclistes cap al seu objectiu.

Crack Sports Club

EMPLAÇAMENT

Hotel Ciutat de Granollers
C/ Turo de'n Bruguet 2, Granollers

PROJECTE

Set '21 a Oct'21

OBRA

Nov-21 a Dic'21

SUPERFÍCIE

500 m²

EQUIP

Laia Guardiola, David Benito, Cristina Muñoz, Maria Clares

FOTOGRAFIES

David Benito Cortázar

enjoyed it? Share it

Facebook

Twitter

Google+

Pinterest