https://www.high-endrolex.com/42 Exposició Premis Habitácola 2007 | FFWD Arquitectes. Estudi d'arquitectura i interiorisme a Barcelona

Loading... Loading...

Exposició Premis Habitácola 2007

Disseny de l’exposició dels Premis Habitacola’07: WC-City

Després d’anys de centrar-se sobre els nous models d’habitatge, els premis Habitàcola fan un gir temàtic i s’orienten cap a l’àmbit public. En aquesta edició, es planteja la reflexió sobre un lavabo situat en l’espai public: WC-city. Després de tenir una gran acollida i participació, el FAD innagura una exposició amb les propostes més interessants.

Al igual que la temàtica proposada pel concurs, volem crear un espai obert i diàfan on es puguin trobar petits racons d’intimitat per a coneixer els projectes exposats. El muntatge de la exposició té la voluntat d’aconseguir que cada visitant pugui gaudir d’un petit moment de reflexió i tranquilitat davant de cada una de les propostes.

Formant una gran figura aillada al mig de la sala del Convent dels Angels, els projectes han de ser mirats de manera individual. La geometria del muntatge, crea un ambit recollit per a cada element exposat. El punt central de l’exposició correspon als dos projectes guanyadors, on un banc permet que siguin observats d’una manera més calmada.

Disseny de l’exposició dels Premis Habitacola’07: WC-City

Localització

Convent dels Angels (FAD). Barcelona.

Promotor

Arquinfad. Foment de les Arts Decoratives.

Projecte

Març a Abril 2007

enjoyed it? Share it

Facebook

Twitter

Google+

Pinterest