Loading... Loading...

Restaurant City

Reforma del restaurant de l'Hotel Ciutat de Granollers

En afrontar la reforma del restaurant de l’Hotel Ciutat de Granollers, el principal objectiu era aconseguir que el City esdevingués un espai de referencia, no només per als usuaris del Hotel o el club esportiu Crack, sinó a nivell del territori.

El projecte d’interiorisme pren com a punt de partida la nova oferta gastronòmica a implementar, on les arrels de cuina tradicional i l’ús del producte de proximitat de l’àrea del Palou serien els pilars bàsics. “On el producte del camp es troba amb la gent de la ciutat” és el concepte generador de la nova imatge de l’espai.

L’atmosfera de l’espai ens remet a la tradició de la zona. Els materials emprats, com ara la ceràmica esmaltada, la fusta de roure, els teixits de sarja, el marbre i el llautó evoquen un imaginari que ens transporta a la tradició industrial i artesanal del Vallés. En sintonia amb els materials naturals, els colors emprats al mobiliari ens condueixen per les diferents estacions de l’any, que associem al producte de temporada que ens ofereix la carta.

El resultat és un espai d’arrels tradicionals amb una estètica marcadament sofisticada i atemporal. Ofereix als seus usuaris una experiència única de la mà de la gastronomia i el disseny, on els locals poden redescobir la nostra tradició i els forasters la poden gaudir en el millor escenari possible.

L’espai s’organitza en tres zones: l’àrea de barra es configura a partir de la pròpia barra de bar i tres taules altes per a consumicions informals. Aquestes taules poden ser agrupades de forma orgànica gràcies a la geometria singular dels seus taulells; La zona de cafeteria ofereix gran versatilitat a partir de l’ús de taules quadrades que permeten diverses formes d’agrupació segons les necessitats; A la zona de restaurant tres taules singulars de marbre organitzen l’espai a partir de la seva posició estratègica.


PLANTA ESTAT ORIGINAL:

FOTOGRAFIES DE L’ESTAT ORIGINAL:


Projecte d'interiorisme Restaurant City

Emplaçament

Hotel Ciutat de Granollers

Projecte

Setembre a Desembre 2018

Execució Fase 1

Agost 2019

Execució Fase 2

Novembre 2019

Equip

David Benito, Laia Guardiola, Adrián Muñoz, Juana Garcia, Sara Ortega

Fotografies

David Benito Cortázar

enjoyed it? Share it

Facebook

Twitter

Google+

Pinterest