Loading... Loading...

Restaurant Plató

Projecte d'interiorisme del restaurant Plató a Barcelona

La celebració d’un àpat és un moment especial, per la bona companyia i per les sensacions que el menjar ens transmet. Aquest fet mereix un entorn que adient. Entenem el restaurant com un escenari que s’adapta a cada situació, i on els protagonistes són els comensals.

El menjador esdevé un plató i cada taula es situa en el lloc adequat per a crear una atmosfera acollidora.El menjador és un espai polivalent que es pot adaptar a les diferents situacions. Es planteja una tarima sense fi sobre la qual es poden situar lliurement les diferents taules. Uns panells mòvils semitransparents acaben de configurar l’espai que pot ser més compartimentat per a ambients íntims, o totalment obert per a grans celebracions. És un espai que sorprendrà a cada nova visita.

En contacte directe amb el carrer es troba l’espai de bar. Es planteja una gran barra central que domina l’espai i ofereix diferents maneres de gaudir d’un àpat informal, ja sigui dempeus o còmodament assegut. Es tracta d’un espai en continua activitat. Una pared lluminosa de color variable acompanya la barra i genera diferents escenografies de color.

 

EL LOCAL ABANS DE LA REFORMA

Projecte d'interiorisme del restaurant Plató a Barcelona

Localització

Gran Via de les Corts Catalanes, Barcelona

Projecte

Juny a Juliol 2007

Obra

Agost a Octubre 2007

Equip

Laia Guardiola Raventós
David Benito Cortázar

Fotografies

Robert Justamente

enjoyed it? Share it

Facebook

Twitter

Google+

Pinterest